Incassobureau ZZP -ers inschakelen

Als ZZP-er een incassobureau inschakelen

 

Bent u op zoek naar een incassobureau geschikt voor ZZP-ers? Dan bent u bij CW & Partners aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij de incasso voor ZZP-ers. Als ZZP-er is het moeilijk om vorderingen op tijd geïnd te krijgen. U staat alleen en hebt niet een heel bataljon aan advocaten en deurwaarders tot uw beschikking. 

Daar kunnen wij u mee helpen. Omdat wij weten dat ZZP-ers ook behoefte hebben aan degelijke incasso werken wij op basis van no cure no pay voor u. Dit betekent dat u bij de minnelijke schikking 100% van de vordering krijgt uitbetaald. Minnelijke schikking is een schikking zonder tussenkomst van de rechter. U betaalt ons de kosten voor ons werk pas als het traject is gelukt. 

 

Een betalingsherinnering, aanmaning en ingebrekestelling sturen

 

Ons advies is om zelf een betalingsherinnering te sturen. Mocht dat niet lukken dan volgt de aanmaning. Na de aanmaning volgt de ingebrekestelling. De vriendelijkheid van de brief die u stuurt, hangt af van het contact dat u met uw klant heeft. 

 

Belangrijk: het is bij een zakelijke vordering verplicht om eerst een ingebrekestelling te versturen, voordat u een incassobureau inschakelt. Dat geldt ook voor de ZZP-er. Het kan voor u gevolgen hebben wanneer u niet eerst een ingebrekestelling stuurt. De rechtbank mag pas optreden als er sprake is van verzuim. Er is pas sprake van verzuim nadat u de debiteur in gebreke heeft gesteld.

 

Incassobureau of gerechtsdeurwaarder inschakelen?

 

Een incassobureau is iets anders dan een gerechtsdeurwaarder. Een incassobureau heeft namelijk niet de mogelijkheid om juridische stappen te ondernemen. Een deurwaarder heeft dat wel. Een incassobureau kan wel altijd een deurwaarder inschakelen en een goed bureau heeft een heel leger deurwaarders tot zijn beschikking. Bij CW & Partners helpen wij ook als de rechtsgang de enige oplossing blijkt.

 

Wij kiezen in eerste instantie voor de minnelijke schikking, omdat wij uw klantrelatie hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast is de minnelijke schikking uitgevoerd door een incassobureau effectiever. Onze mails en telefoontjes worden nu eenmaal wat dreigender gevonden dan die van een ZZP -er. Slecht betalende klanten en wanbetalers voelen meer druk om een factuur te betalen op het moment dat ze worden benaderd door een incassobureau.Mocht het op die manier niet lukken dan hebben wij de beschikking over incassoadvocaten, -juristen en deurwaarders. Die kunnen u verder helpen bij het incasseren van de vordering. Mocht u hier meer over willen weten dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Kosten inschakelen incassobureau

 

De kosten van een incassobureau zijn vaak een drempel. We kunnen u hierbij gerust stellen. Wij werken op no cure no pay basis. Dat betekent dat u pas een rekening betaalt als de factuur is geïncasseerd. Overige kosten zoals administratiekosten en dossierkosten zijn voor uw rekening. Bedenk dus goed of de kosten van het incassobureau opwegen tegen de waarde van de factuur.

 

Als zzp’er direct een incassobureau inschakelenOnze missie is Meer geld op de bank. Dit betekent dat wij een constante stroom geld voor onze klanten proberen te realiseren. Ook voor ZZP -ers zorgen wij dat de factuur snel wordt betaald. Onze specialisaties zijn incasso en debiteurenbeheer.CW & partners is gevestigd in Hilversum en daardoor hebben wij veel klanten uit het Gooi. Wij verzorgen incasso’s in Naarden-Bussum, Huizen, Blaricum en Laren,  Amersfoort en Apeldoorn. Voor ZZP-incasso nemen wij klanten aan door heel Nederland, omdat de contacten bijna altijd online zijn.Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met CW & Partners? Wij maken graag geheel vrijblijvend afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak.