Incassobureau inschakelen voor ZZP-ers

Bent u op zoek naar een incassobureau geschikt voor ZZP-ers? Dan bent u bij CW & Partners aan het juiste adres. Al jaren verzorgen wij de incasso voor ZZP-ers. Als ZZP-er is het moeilijk om vorderingen op tijd geïnd te krijgen. U staat alleen en hebt niet een heel bataljon aan advocaten en deurwaarders tot uw beschikking. 

Daar kunnen wij u mee helpen. Omdat wij weten dat ZZP-ers ook behoefte hebben aan degelijke incasso werken wij op basis van no cure no pay voor u. Dit betekent dat u bij de minnelijke schikking 100% van de vordering krijgt uitbetaald. Minnelijke schikking is een schikking zonder tussenkomst van de rechter. U betaalt ons de kosten voor ons werk pas als het traject is gelukt. 

Wij kiezen in eerste instantie altijd voor de minnelijke schikking omdat wij uw klantrelatie hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast is de minnelijke schikking uitgevoerd door een incassobureau effectiever. Slecht betalende klanten en wanbetalers voelen nu eenmaal meer druk op het moment dat ze worden gebeld door een incassobureau.

Mocht het op die manier niet lukken dan hebben wij de beschikking over incassoadvocaten, -juristen en deurwaarders. Die kunnen u verder helpen bij het incasseren van de vordering. Mocht u hier meer over willen weten dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onze missie is Meer geld op de bank. Dit betekent dat wij een constante stroom geld voor onze klanten proberen te realiseren. Ook voor u kunnen wij dat verzorgen. Onze specialisaties zijn incasso en debiteurenbeheer.

CW & partners is gevestigd in Hilversum en daardoor hebben wij veel klanten uit het Gooi. Wij verzorgen incasso’s in Naarden-Bussum, Huizen, Blaricum en Laren. Voor ZZP incasso nemen wij klanten aan door heel Nederland omdat de contacten bijna altijd online zijn.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met CW & Partners? Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak.