Gerechtsdeurwaarder Hilversum inschakelen?

Wilt u een gerechtsdeurwaarder in Hilversum inschakelen? Als incassozaken complexer worden dan hebt u behoefte aan een echte specialist. Een gerechtsdeurwaarder. U bent daarvoor bij incassobureau CW & Partners aan het juiste adres.

Wij zorgen ervoor dat uw geld zo snel mogelijk wordt geïncasseerd. Onze missie is Meer geld op de bank. Wij zullen geen moment onbenut laten om vorderingen voor onze klanten tijdig te incasseren.

Onze voorkeur gaat altijd uit naar een minnelijke schikking. Hiermee is de kans op een goede klantrelatie het hoogst. Echter, het is af en toe noodzakelijk om als schuldeiser een volgende stap te zetten. Wij kunnen bij non-betaling van uw vordering de noodzakelijke stappen nemen samen met onze gerechtsdeurwaarderpartner. Wij verzorgen voor beslag op de inboedel en het inkomen van wanbetalers indien nodig.

Het inschakelen van een deurwaarder is voor veel ondernemers niet makkelijk maar af en toe een noodzakelijk kwaad. U moet voor uzelf de afweging maken wat belangrijker is: een goede klantrelatie of uw geld. Vaak ziet u dat de klantrelatie al zo ver onder druk staat dat gebruik maken van een deurwaarder het enige en laatste alternatief is.

Gerechtsdeurwaarder Hilversum, hoe werkt het

De debiteur ontvangt een dagvaarding waarin staat dat hij op een bepaalde datum en tijd voor de rechter moet komen. Als de schuldenaar de deurwaarder wil misleiden door ‘niet aanwezig’ te zijn dan heeft dit geen enkele zin. De dagvaarding wordt namelijk in persoon uitgereikt. Als de schuldenaar onverhoopt ‘niet thuis’ is dan is er voor u nog geen probleem. De deurwaarder zal onder ambtseed verklaren dat de dagvaarding is achtergelaten. Voor de rechter staat u hiermee als schuldeiser erg sterk.

Kosten deurwaarder

De kosten van de gerechtsdeurwaarder zijn voor rekening van de schuldenaar of wanbetaler. Wij kunnen wel vragen aan u om deze voor te schieten.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Bent u geïnteresseerd om gebruik te maken van onze diensten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om Meer geld op de bank te krijgen. Dat doen wij naast het verzorgen van een deurwaarder ook door debiteurenbeheer. Wij zijn gevestigd in Hilversum maar wij zijn ook actief in steden zoals Amersfoort en Apeldoorn