Incassobureau Amersfoort

CW en Partners is uw incassobureau in de regio Amersfoort

 

Wij bieden onze service aan op basis van no cure no pay. Tegen onze klanten zeggen wij altijd: ”schakel onze diensten in als u het echt niet meer weet”. CW en Partners is een incassobureau met maar één doelstelling: invorderen! Wij helpen u hiermee. Snelheid en duidelijkheid is ons motto. In Amersfoort, maar ook in Apeldoorn, maakt u gebruik van onze incassodiensten zodat u snel uw factuur krijgt waar u recht op heeft.

 

Wij verhalen de kosten op de debiteur

 

De kosten worden volledig verhaalt op de debiteur. Als er sprake is van buitengerechtelijke incasso dan verhalen het incassobureau en de opdrachtgever vaak de incassokosten op de debiteur. De buitengerechtelijke fase is het feitelijke incasseren voordat u naar de rechter stapt. De debiteur heeft het per slot van rekening zover laten komen dat de opdrachtgever het dossier heeft aangeboden bij een incassobureau.

 

Lees hier twee reviews van onze klanten

 

Review van onze incassopartner Voorn & Zijp

 

“Ik ken Marco (Willemse) al een jaar of vijftien en had meteen een klik met hem. Hij was dan ook één van de genodigden op ons jubileumfeest eerder dit jaar”, legt Eduard uit. Een jaar of tien geleden besloot hij de administratie van CW&Partners bij ons onder te brengen. Een paar jaar later hebben wij op onze beurt besloten hun als incassopartner in te huren. Ik lieg niet als ik zeg dat ik al onze klanten persoonlijk ken, en ik vind dat om die reden best lastig. Ik ben eigenlijk ook wel een beetje te makkelijk en te coulant naar klanten toe. Marco wordt nog steeds wel eens een beetje pissig als ik weer te lang wacht met actie ondernemen. Een bedrijf kan tussentijds wel failliet gaan, en dat is ook wel eens gebeurd.”

Review van onze incassopartner TIC Europe

 

“Voor incassotrajecten zijn we in 2017 overgestapt naar CW&Partners. Het vorige incassobureau was traag en onpersoonlijk. Bovendien waren we vaak naast ons geld ook nog onze klant kwijt. Een enorm verschil met CW&Partners waar het streven altijd is om met klant on speaking terms te blijven. Mede omdat ze zelf ondernemer zijn, snappen het ‘spelletje’ als geen ander. Daarnaast hebben ze veel kennis van regels en wetgeving. Ze zijn doortastend en het maakt ze daarbij niet uit of het om een paar duizend euro gaat, of om een paar ton. En dat laatste laat je natuurlijk niet door de eerste de beste doen.”

 

Incassobureau Amersfoort werkt voor u

 

Wij zijn gevestigd in het Gooi in Hilversum. Onze aanpak gaat altijd uit van het minnelijke. Wel met die verstande dat uw debiteur altijd betaalt. Wij oefenen gepaste druk uit op de klant. Dus bent u bezig om een incassobureau uit te kiezen in de regio Amersfoort, denk dan aan ons.

 

De debiteur trek het smoezenboek helemaal open

 

Bij CW&Partners hebben we alles al voorbij zien komen; toch horen we graag van uw debiteur zèlf waarom hij/zij uw factuur niet betaalt. Zoals gezegd, het is onze inzet dat uw klantrelatie óók blijft bestaan nadat de vordering is betaald. Vandaar dat we met elke debiteur persoonlijk in gesprek treden. We zien vaak dat de debiteur veel smoesjes heeft om te betalen maar uiteindelijk wel buigt voor de druk van een incassobureau.

 

Inschakelen van een gerechtsdeurwaarder?

 

Wij zullen geen moment onbenut laten om vorderingen voor onze klanten direct te incasseren. Zoals al gezegd: onze voorkeur gaat altijd uit naar een minnelijk traject. Het is af en toe echter noodzakelijk om als schuldeiser een volgende stap te zetten. Wij kunnen bij wanbetaling de noodzakelijke stappen nemen samen met onze gerechtsdeurwaarder uit Hilversum. Ons bureau zorgt voor beslag op de inboedel, plus het inkomen van uw debiteur, mocht dat noodzakelijk zijn.

 

Het inschakelen van een deurwaarder is voor veel ondernemers niet makkelijk. Toch is het af en toe nodig. Maak voor uzelf de afweging wat belangrijker is: een goede klantrelatie of uw geld. Vaak ziet u dat de klantrelatie al zo ver onder druk staat dat gebruik maken van een gerechtsdeurwaarder de enige oplossing is.

 

Strak debiteurenbeheer van CW en Partners. Wanneer volgt de betaling aan u?

 

Wij zorgen debiteurenbeheer zodat dat uw klanten tijdig hun betaling voldoen en u zich op uw kerntaken kunt richten. Toch is onze aanpak altijd de zachte aanpak. Het minnelijke klantcontact staat bij ons centraal. Zo wordt een rechtsgang vaak vermeden en blijven u een hoop incasso- en rechtskosten bespaard.

Zodra wij het geld van de incasso hebben ontvangen volgt de betaling aan u. U kunt dan weer doen waar u zo goed in bent: ondernemen en uw bedrijf laten groeien.

 

Incassobureau CW en Partners inschakelen?

 

Wilt u ons incassobureau inschakelen? U hoeft bij ons geen offertes op te vragen want wij werken op no cure no pay basis. Dat wil zeggen dat als wij geen succes boeken dat u dan niets hoeft te betalen. Op deze manier loopt u geen risico en kunt u gratis proeven van ons incassobureau.

 

De afstand Amersfoort – Hilversum is niet ver

 

Ons bureau is niet ver verwijderd van Amersfoort. Aangezien tegenwoordig bijna alle contacten online zijn is afstand vaak geen probleem. Wanneer u toch graag een keer naar ons bureau komt dan bent u natuurlijk van harte welkom.