Debiteurenheheer uitbesteden Hilversum

Vindt u het managen van debiteuren een lastig werkje? CW & Partners uit Hilversum neemt graag uw debiteurenbeheer uit handen. Wij verzorgen voor u de opvolging van klanten, het verzenden van sommatiebrieven en aanmaningen en nog veel meer. Wij zijn gevestigd in Hilversum en hebben een grote clientèle in de regio ‘t Gooi.

Wij zorgen ervoor dat uw klanten hun facturen op tijd betalen zodat u zich op uw kerntaken kunt richten. Het klantcontact staat bij ons centraal, wat wil zeggen dat wij te allen tijde zorgvuldig en netjes met de klant omgaan. In het geval van een mogelijk conflict geven wij nog steeds de voorkeur aan de minnelijke schikking. Zo wordt een rechtsgang in veel gevallen vermeden en blijven u een hoop kosten bespaard.

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit MKB bedrijven wat betekent dat communicatielijnen kort zijn en u voor ons als klant niet zomaar een nummer bent.

Meer geld op bank is onze missie. Wij vinden het belangrijk dat u een constante stroom geld ontvangt van uw debiteuren.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met CW & Partners? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier om Meer geld op de bank te krijgen.