Meer geld op de Bank

Over CW&Partners

Sinds 2011 verbetert CW&Partners de cashflow van haar zakenrelaties binnen MKB Nederland. Klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en lange termijn relaties zijn belangrijk voor ons. Vóór ondernemers dóór ondernemers.

Wat zeggen onze klanten?

Onze klanten geven aan dat ze graag zaken met ons doen omdat wij snel schakelen, zeer goede resultaten behalen en betrouwbaar zijn. Grootste pluspunt is dat wij uw debiteuren altijd netjes behandelen, zodat de klantrelatie intact blijft. Dit is precies wat CW&Partners wil zijn: een betrouwbaar, net bedrijf met betrouwbare, nette klanten.

Doen waar we goed in zijn

Het portfolio van CW&Partners is, op basis van klantvragen, de afgelopen jaren gestaag uitgebreid. Vandaag de dag kunt u ons, naast uw debiteurenbeheer en incassozaken, ook tal van andere administratieve taken toevertrouwen. Het succes van CW&Partners blijkt niet alleen uit ons hoge incasseringspercentage, maar ook doordat we waarmaken wat we beloven: Meer geld op de bank!

Ze houden de debiteurenstand goed in de gaten!

Sinds de oprichting van CW&Partners “eerder al toen Tony net startte” verzorgt hij het debiteurenbeheer voor Call4Payroll BV. Marco, Tony en hun collega’s werken professioneel, klantvriendelijk en belangrijk, ze houden de debiteurenstand goed in de gaten! Recentelijk zijn zij met Factoring begonnen, waar ik ook gebruik van ben gaan maken ...

Joost van Beers
Call4Payroll BV
sign

Oók graag meer tijd en ruimte voor uw core business?
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.