Meer geld op de Bank

Professioneel debiteurenbeheer

CW&Partners helpt u met uw debiteurenbeheer. Wij kunnen dit proces voor u opzetten óf u desgewenst alle werkzaamheden uit handen nemen. In beide gevallen verloopt uw debiteurenbeheer beter, sneller en goedkoper.

Een snelle rekensom is veel geld waard

Bij een omzet van €1.000.000, een gemiddelde factuurgrootte van €1.000 en een gemiddelde betalingstermijn van 60 dagen bedraagt het gemiddelde debiteurensaldo ongeveer €170.000. Tel daar €30.000 per jaar bij op aan kosten van herinneringen en het personeel dat hiermee bezig is (0.5 FTE en €10,- per brief). U leest het goed: 2 ton per jaar aan onzekerheid over uw debiteuren, en in het slechtste geval, een financiële strop.

€70.000 meer op de bank! Wat aandacht kan doen

Door middel van professioneel debiteurenbeheer krijgt u onbetaalde debiteuren scherp in het vizier. Meer aandacht voor een kortere betalingstermijn van 40 i.p.v. 60 dagen kan bijvoorbeeld al leiden tot een verlaging van het debiteurensaldo met €70.000. Dit betekent Meer geld op de bank voor u; geld dat u kunt besteden aan verlaging van uw rekening courant, aan betaling van uw crediteuren, en geld dat u, zowel direct als indirect, meer tijd oplevert voor uw core business.

De financieel aantrekkelijke meerwaarde van CW&Partners

Zelf doen is een optie, maar debiteurenbeheer door CW&Partners is uw geld dubbel en dwars waard. Bij uitbesteding van uw debiteurenbeheer richten wij het proces volledig op uw eisen in en zorgen wij continu voor waterdichte uitvoering. Alles is gericht op korte betalingstermijnen en tevreden debiteuren. Bovendien documenteren wij alle acties, zodat u bij een eventueel incassotraject met één druk op de knop over een volledig, juridisch sterk voorbereid dossier beschikt.

Ze kennen het incassospelletje als geen ander

Bij het horen van de naam The Investment Company, kortweg TIC Europe, zal er bij u waarschijnlijk geen bel gaan rinkelen. Het merkenportfolio van de Nederlandse importeur spreekt daarentegen meer tot de verbeelding, met klinkende namen als Hyundai, Goodyear en Feel Furniture. Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden, gaan de ...

Lees meer
Kevin Braam
TIC Europe
sign

Vrijwel alles wordt uiteindelijk geïnd, met behoud van klanten

In mei 1999 startten Eduard Voorn en Roland Zijp hun eigen administratiekantoor in Landsmeer, net boven Amsterdam. Als iemand ze toen had gezegd dat ze twintig jaar later honderden klanten en 16 medewerkers zouden hebben, dan hadden ze daar blind voor getekend. Met de snelle groei van het klantenbestand nam ...

Lees meer
Eduard Voorn
Voorn&Zijp
sign

Ze houden de debiteurenstand goed in de gaten!

Sinds de oprichting van CW&Partners “eerder al toen Tony net startte” verzorgt hij het debiteurenbeheer voor Call4Payroll BV. Marco, Tony en hun collega’s werken professioneel, klantvriendelijk en belangrijk, ze houden de debiteurenstand goed in de gaten! Recentelijk zijn zij met Factoring begonnen, waar ik ook gebruik van ben gaan maken ...

Lees meer
Joost van Beers
Call4Payroll BV
sign

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.Wij helpen u graag om ook Meer geld op de bank te krijgen

Wilt u meer informatie over debiteurenbeheer, vult u het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Adres

  Industrieweg 18E
  1231 KH Loosdrecht

  Contactgegevens

  +31 (0) 35 773 26 89

  info@cwenpartners.nl