Meer geld op de Bank

Effectief incassotraject

CW&Partners helpt u met uw openstaande vorderingen. Onze maatwerkaanpak is gestoeld op dialoog met de debiteur, flexibiliteit en vasthoudendheid. Hierdoor heeft CW&Partners een van de hoogste incasseringspercentages van Nederland.

Alle smoezen uit het boek

Bij CW&Partners hebben we alles al voorbij zien komen; toch horen we graag van uw debiteur zèlf waarom hij/zij uw rekening niet betaalt. Immers, het is onze inzet dat uw klantrelatie óók blijft bestaan nadat de vordering is betaald. Vandaar dat we met elke debiteur persoonlijk in gesprek treden.

Uw factuur wordt betaald

Focus van CW&Partners ligt op het zogeheten minnelijke proces, d.w.z. een oplossing zonder tussenkomst van de rechter. Basis hiervan is intensief overleg met de debiteur, het uitoefenen van passende druk en waar nodig, meer informatie vergaren. In dit proces gebruiken wij brieven, e-mails, telefoongesprekken en huisbezoeken om ons doel te bereiken: Meer geld op de bank.

Uw factuur wordt toch niet betaald

In dat geval schroomt CW&Partners niet om de gang naar de rechter te maken. Onze staf is zeer bedreven in het voeren van procedures en wordt indien nodig bijgestaan door vertrouwde advocaten en deurwaarders uit ons netwerk. Slechts nà uw toestemming slaan wij deze weg in. De externe kosten (zoals griffierecht en betekening) zijn voor uw risico doch verhalen wij op uw debiteur. Zodoende behandelen wij uw incassodossiers kosteloos (No Cure No Pay) en maken wij ons motto Meer geld op de bank ook via de rechtbank waar.

Ze kennen het incassospelletje als geen ander

Bij het horen van de naam The Investment Company, kortweg TIC Europe, zal er bij u waarschijnlijk geen bel gaan rinkelen. Het merkenportfolio van de Nederlandse importeur spreekt daarentegen meer tot de verbeelding, met klinkende namen als Hyundai, Goodyear en Feel Furniture. Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden, gaan de ...

Lees meer
Kevin Braam
TIC Europe
sign

Vrijwel alles wordt uiteindelijk geïnd, met behoud van klanten

In mei 1999 startten Eduard Voorn en Roland Zijp hun eigen administratiekantoor in Landsmeer, net boven Amsterdam. Als iemand ze toen had gezegd dat ze twintig jaar later honderden klanten en 16 medewerkers zouden hebben, dan hadden ze daar blind voor getekend. Met de snelle groei van het klantenbestand nam ...

Lees meer
Eduard Voorn
Voorn&Zijp
sign

Ze houden de debiteurenstand goed in de gaten!

Sinds de oprichting van CW&Partners “eerder al toen Tony net startte” verzorgt hij het debiteurenbeheer voor Call4Payroll BV. Marco, Tony en hun collega’s werken professioneel, klantvriendelijk en belangrijk, ze houden de debiteurenstand goed in de gaten! Recentelijk zijn zij met Factoring begonnen, waar ik ook gebruik van ben gaan maken ...

Lees meer
Joost van Beers
Call4Payroll BV
sign

Oók graag Meer geld op de bank via Incasso?Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer informatie over incasso, vult u het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Adres

  Industrieweg 18E
  1231 KH Loosdrecht

  Contactgegevens

  +31 (0) 35 773 26 89

  info@cwenpartners.nl