Meer geld op de Bank

Effectief incassotraject

CW&Partners helpt u met uw openstaande vorderingen. Onze maatwerk aanpak is gestoeld op dialoog met de debiteur, flexibiliteit en vasthoudendheid. Hierdoor heeft CW&Partners één van de hoogste incasseringspercentages van Nederland.

Alle smoezen uit het boek

Bij CW&Partners hebben we alles al voorbij zien komen; toch horen we graag van uw debiteur zèlf waarom hij/zij uw rekening niet betaalt. Immers, het is onze inzet dat uw klantrelatie óók blijft bestaan nadat de vordering is betaald. Vandaar dat we met elke debiteur persoonlijk in gesprek treden.

Uw factuur wordt betaald

Focus van CW&Partners ligt op het zogeheten minnelijke proces, d.w.z. een oplossing zonder tussenkomst van de rechter. Basis hiervan is intensief overleg met de debiteur, het uitoefenen van passende druk, en waar nodig meer informatie. In dit proces gebruiken wij brieven, e-mails, telefoongesprekken en huisbezoeken om ons doel te bereiken: Meer geld op de bank.

Uw factuur wordt toch niet betaald

In dat geval schroomt CW&Partners niet om de gang naar de rechter te maken. Onze staf is zeer bedreven in het voeren van procedures en wordt indien nodig bijgestaan door vertrouwde advocaten en deurwaarders uit ons netwerk. Slechts nà uw toestemming slaan wij deze weg in. De externe kosten (zoals griffierecht en betekenen) zijn voor uw risico doch verhalen wij op uw debiteur. Zodoende behandelen wij uw incassodossiers kosteloos (No Cure No Pay) en maken wij ons motto Meer geld op de bank ook via de rechtbank waar.

Vrijwel alles wordt uiteindelijk geïnd, met behoud van klanten

In mei 1999 startten Eduard Voorn en Roland Zijp hun eigen administratiekantoor in Landsmeer, net boven Amsterdam. Als iemand ze toen had gezegd dat ze twintig jaar later honderden klanten en 16 medewerkers zouden hebben, dan hadden ze daar blind voor getekend. Met de snelle groei van het klantenbestand nam ...

Eduard Voorn
Voorn&Zijp
sign

Ze houden de debiteurenstand goed in de gaten!

Sinds de oprichting van CW&Partners “eerder al toen Tony net startte” verzorgt hij het debiteurenbeheer voor Call4Payroll BV. Marco, Tony en hun collega’s werken professioneel, klantvriendelijk en belangrijk, ze houden de debiteurenstand goed in de gaten! Recentelijk zijn zij met Factoring begonnen, waar ik ook gebruik van ben gaan maken ...

Joost van Beers
Call4Payroll BV
sign

Oók graag Meer geld op de bank via Incasso?Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u meer informatie over incasso, vult u het onderstaande contact formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Adres

Franciscusweg 219-h
1216 SE Hilversum

Contactgegevens

+31 (0) 35 773 26 89

info@cwenpartners.nl