Incassobureau Naarden Bussum inschakelen

Meer dan alleen een invorderingsbedrijf

CW & Partners is een incassobureau gevestigd in het Gooi. CW & Partners incasseert vorderingen op klanten die niet of slecht hun rekeningen betalen, ook bij u in Naarden Bussum. Ons motto is Meer geld op de bank doordat wij zorgen voor een constante stroom geld van uw debiteuren.

Wij zijn gevestigd in Hilversum. Onze klantenkring behelst ZZP, MKB en multinationale bedrijven uit het Gooi en omgeving. Doordat wij ons richten op het MKB hebben wij korte communicatielijnen en meer oog voor uw persoonlijke situatie. Ook in Naarden Bussum hebben wij een aardige clientèle opgebouwd waarbinnen wij u graag verwelkomen.


Wij zijn meer dan alleen maar een incassobureau. Wij zorgen voor effectief beheer van uw debiteuren en nemen daarnaast de volledige incasso op basis van no cure no pay voor u uit handen. Wij zijn een professionele dienstverlener die uw relatie met de klant hoog in het vaandel heeft staan. Alle incassowerkzaamheden die wij uitvoeren zijn gericht op een bestendige klantrelatie.

Incassotraject, ook met deurwaarders en incassoadvocaten


Ons professionele incassotraject bevat zowel de minnelijke schikking als het gerechtelijk proces. Wij werken als incassobureau vanzelfsprekend met deurwaarders, incassoadvocaten en -juristen. Mochten er onverwachte problemen ontstaan met het incasseren dan zijn wij in staat om voor u de extra stap te zetten naar volledige incassering van uw geld. U bent bij ons verzekerd van 100% uitbetaling van de hoofdsom in geval wij in de minnelijke fase alles kunnen incasseren.

Wij werken op basis van no cure no pay, dat wil zeggen dat u bij minnelijke schikking 100% van het bedrag ontvangt.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met CW & Partners? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier om Meer geld op de bank te krijgen.