Gratis incassobureau

Gratis incassobureau – Incasso zonder kosten


Indien u op zoek bent naar gratis incasso of incasso zonder kosten dan is no cure no pay de manier die wij u kunnen bieden. CW & Partners is een incassobureau uit Hilversum. Wij incasseren facturen en vorderingen op basis van no cure no pay. Feitelijk betekent dit dat u ons niet hoeft te betalen als de vordering niet wordt geïncasseerd.

Hoe werkt zo’n gratis incasso zonder risico? U meldt bij ons een vordering aan en wij gaan voor u aan de slag. Wij hebben uw klantrelatie hoog in het vaandel staan en behouden deze relatie door zorgvuldigheid en netheid.

Het indienen van de vordering is bij CW & Partners altijd gratis. In het minnelijke incassotraject hoeft u alleen te betalen als de vordering ook daadwerkelijk slaagt. Wanneer er onverhoopt niet wordt betaald dan bent u ons ook geen geld verschuldigd.

Wij werken voornamelijk met MKB-bedrijven, wat betekent dat onze communicatielijnen kort zijn en wij een persoonlijke relatie met onze klanten onderhouden.

Meer geld op bank is het credo waarmee wij een grote klantenkring hebben opgebouwd. Wij vinden het belangrijk dat u steeds een constante stroom geld ontvangt van uw debiteuren.

 

Incassotraject, ook met deurwaarders en incassoadvocaten


Wij werken als gratis incassobureau ook met deurwaarders, incassoadvocaten en -juristen. Mochten er onverwachte problemen ontstaan met het incasseren dan zijn wij dus in staat om voor u de extra stap te zetten naar volledige incassering. Deze extra hulp brengt natuurlijk wel kosten met zich mee. Indien u hier meer over wilt weten dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met CW & Partners? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier om Meer geld op de bank te krijgen. Wij gevestigd in Hilversum, maar zijn ook actief in de rest van het Gooi, Apeldoorn en Amersfoort.