Incassobureau Laren, Blaricum en Huizen inschakelen

No cure no pay incasso in Laren, Blaricum en Huizen


CW & Partners is een no cure no pay incassobureau dat actief is in Laren, Blaricum en Huizen. Wij incasseren op no cure no pay basis de facturen van debiteuren die niet betalen, ook bij u in Laren, Blaricum en Huizen. Onze missie is Meer geld op de bank. Wij helpen u aan een constante stroom geld.

Wij zijn gevestigd in Hilversum. Laren, Blaricum of Huizen is bij ons om de hoek. Onze clientèle bestaat voor een groot deel uit klanten uit het Gooi.

Meer dan alleen een invorderingsbedrijf


Wij doen meer dan alleen het incasseren van vorderingen. Wij nemen uw hele debiteurenbeheer uit handen indien gewenst en vorderen facturen bij klanten op basis van no cure no pay. Wij hechten veel belang aan het behouden van de klantrelatie wat betekent dat wij ons tijdens het incassoproces netjes en zorgvuldig opstellen.

Incassotraject, ook met deurwaarders en incassoadvocaten


Waar nodig zullen wij het incassotraject in minnelijke schikking beëindigen. Voor het behoud van een goede klantrelatie is deze schikking het beste. Waar nodig schromen wij natuurlijk niet om gebruik te maken van het gerechtelijk proces. Als incassobureau werken wij samen met deurwaarders, incassoadvocaten en -juristen om het gerechtelijk proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Indien wij in de minnelijke fase alles kunnen incasseren bent u verzekerd van 100% uitbetaling van de hoofdsom.

Wij richten ons voornamelijk op MKB bedrijven. Dit betekent dat persoonlijk contact en korte communicatielijnen bij ons hoog in het vaandel staan.

Wij werken op basis van no cure no pay en wensen alleen betaald te worden bij het slagen van de transactie.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met CW & Partners? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier om Meer geld op de bank te krijgen.