‘We keep it cool, you get the cash’

‘We keep it cool, you get the cash’

Het is wat hè, die tropische warmte die we de afgelopen weken regelmatig voor onze kiezen kregen. Op dat soort dagen lopen uw medewerkers waarschijnlijk al helemaal niet warm voor een stukje debiteurenbeheer. Mochten ze de moed wel bij elkaar weten te rapen, dan breekt het zweet ze alsnog uit, denkend aan de mogelijke negatieve reacties van klanten. Gelukkig zijn er partijen als CW&Partners die onder alle omstandigheden het hoofd koel houden.

Geen hobby

Ergens begrijpen we u en uw medewerkers wel. Klanten op de huid zitten om (sneller) uw geld binnen te krijgen, staat nou eenmaal niet bovenaan de top 10 van leukste werkzaamheden. Wij kennen in elk geval vrijwel geen ‘normale’ mensen die debiteurenbeheer en incasso als hobby hebben. Misschien moet je voor dat werk ook een beetje ‘anders’ zijn. Geloof het of niet, maar bij CW&Partners (en bij een aantal concullega’s die wij kennen) gaan we wel degelijk geregeld fluitend naar ons werk. Klanten geven waar ze domweg recht op hebben, daar worden wij oprecht blij van.

Vrijheid van ondernemen

Waarom? Omdat u en wij een gezamenlijke passie hebben: ondernemen. Geld verdienen is daarbij als het goed is geen doel op zich, maar biedt vrijheid om te ondernemen en met je bedrijf telkens nieuwe stappen te maken. Wat is er mooier dan dat?
Dat geld verdienen wij zelf in alle openheid voor ruwweg 75% met incassowerk en 25% met operationeel debiteurenbeheer. Voor het laatste vragen we in de regel een vaste, maandelijkse fee of factureren we op uurbasis. Voor incasso-activiteiten krijgen we in de meeste gevallen een zogenoemde ‘succesfee’. Van beide kun je eten, maar toch hebben ook wij onze voorkeur. Enig idee?

Geen lolletje

Incassotrajecten zijn, zeker naarmate ze langer duren, omgeven met diverse dwangmiddelen. Tot en met een deurwaarder toe. Geloof ons, dat vinden ook wij geen lolletje. Grappig genoeg bestaat er een duidelijke, bijna 1-op-1 relatie tussen beide. Hoe minder bedrijven debiteurenbeheer uitbesteden aan ons of anderen, hoe meer incassotrajecten er komen. Maar ook andersom. In het laatste geval snijdt het mes aan twee kanten. Het is niet alleen leuker voor ons, en we zijn er ook aantoonbaar beter in, maar vooral ook voor u! U heeft per slot van rekening uw handen weer vrij om te doen waar ú juist goed in bent. Net als bij een goede boekhouder haalt u uw geld er met een degelijk bureau doorgaans dubbel en dwars uit.

Maar u kunt natuurlijk ook gewoon zelf blijven bellen. En mailen. En zuchten. En opnieuw proberen. Dáár zouden wij het pas Spaans benauwd van krijgen….

Kijk voor meer informatie over uitbesteden van uw debiteurenbeheer op cwenpartners.nl/debiteurenbeheer/