Vonnis executeren door een deurwaarder

Bent u een schuldeiser en wilt u een vonnis laten executeren door een deurwaarder? CW & Partners helpt u graag uit de brand. Wij zijn een incassobureau gevestigd in Hilversum en hebben een betrouwbaar team met deurwaarders en incassoadvocaten tot onze beschikking. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit MKB-bedrijven uit heel Nederland. Het grootste deel van onze clientèle bevindt zich in ’t Gooi.

Onze missie is Meer geld op de bank. Ook bij het inschakelen van een deurwaarder zijn wij gedreven om dit voor u te realiseren.

Hoe werkt het?


Nadat een rechter het vonnis heeft uitgesproken en uw geldvordering heeft toegewezen moet het geld nog worden geïncasseerd. De deurwaarder kan met dit vonnis van de rechter zijn werkzaamheden eindelijk voor u uitvoeren. CW & Partners helpt u met het executeren van het vonnis.

Voorbeelden van werkzaamheden van een deurwaarder zijn:

  • het uitbrengen van dagvaardingen
  • beslaglegging op inkomen en goederen van de schuldenaar naar aanleiding van het vonnis van de rechter (ook wel het executeren van het vonnis genoemd).

Wie betaalt de deurwaarder?


De deurwaarder wordt betaald door de partij die om zijn werkzaamheden verzoekt. Meestal is dat de schuldeiser. Bij een positief vonnis voor de schuldeiser krijgt hij het uitstaande bedrag uitgekeerd. De overige kosten zoals bijvoorbeeld administratiekosten en buitengerechtelijke incassokosten zijn voor rekening van de schuldenaar.

Voor een schuldeiser is het van belang om vooraf te bepalen of executeren van een vonnis rendabel is. Denk hierbij aan het mogelijke risico dat u loopt als u de zaak verliest. Bij verlies van de zaak draait u als schuldeiser op voor alle kosten. Hierover dient u goed na te denken.

Wilt u een keer van gedachten wisselen over het inschakelen van een deurwaarder en het executeren van een vonnis? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.